Rólunk

Ismerd meg a Lavdingset, ismerj meg minket!

A sztori

Lavdings

Minden 2023 novemberében kezdődött, amikor azon törtem a fejem, hogyan lephetném meg Zsuzsit az évfordulónk alkalmából. Az ajándék keresése közben rájöttem, hogy szeretnék valami igazán különlegeset és személyeset adni. Az egyszerű meglepetések és drága utazások nem tűntek elég egyedinek, így egy új ötlet kezdett formálódni bennem.

Tekitnve, hogy főként weboldal készítéssel foglalkozom, az ötlet egy weboldal volt -de talán a landing oldal találóbb kifejezés- , amely az elmúlt évek legszebb emlékeit és közös pillanatait mutatja be. Ezen az oldalon helyet kapott egy idővonal, ahol végig követhettük a legfontosabb mérföldköveinket, illetve egy adventi kalendárium szerűség is, ahol minden nap új emléket fedeztünk fel, ami egyedi és személyes módon tette felejthetetlenné az évfordulónkat.

A meglepetés olyan sikeres volt, hogy úgy döntöttünk, ezt az élményt mások számára is elérhetővé tesszük. Így született meg a Lavdings – egy olyan platform, amely lehetőséget ad arra, hogy bárki egyedi és személyre szabott ajándékot adhasson és/vagy kaphasson, amely valóban különleges és emlékezetes lesz.

Időt adunk

Válaszd a Lavdings-et, és spórolj időt az évfordulós ajándék elkészítésével! Az anyagleadáson kívül más teendőd nincs, mi elkészítjük nektek, hogy te minden figyelmeddel a szerettedre koncentrálhass.

Értéket teremtünk

A Lavdings landing oldalaival olyan egyedi meglepetést adhatsz évfordulós ajándékként, amit sosem felejtenek el! Garantáltan különleges és szívhez szóló ajándék, amivel valódi értéket adsz.

Örömet szállítunk

Lavdings termékeinkkel nem csupán ajándékot adsz, hanem örömet is. Minden egyes Lavdings termék a figyelem és szeretet kifejezése, amely boldogságot és mosolyt csempész az ajándékozott napjába.

Fedezd fel te is a Lavdings élményt!

Teremtsd meg az emlékezetes pillanatokat! Válassz egyedi Lavdings landing oldalt és ajándékozd meg szeretteidet egy különleges élménnyel, amit soha nem fognak elfelejteni!

0
    0
    Kosár tartalma
    Még üres a kosaradVissza a webáruházba
      Szállítás kiszámítása
      Kupon alkalmazása