A Lavdings „születésnapi csillagkép” egy igazán különleges ajándék, amely fenyőfa háttérrel rendelkezik. Csak nyomtatott verzióban érhető el. Választhatsz különböző csillagképek közül, például Kos, Vízöntő, Halak stb. , hogy valóban személyre szabott legyen az ajándékod!

Nyomtatási méret: 30×45 cm

Születésnapi lavdings Csillagkép – Fenyőfa háttérrel

7.900 Ft -tól

  • *Hogyan készítsük el?

    *Válaszd ki a csillagjegyet

    *Milyen színű kerettel szeretnéd?

    *[EXTRA] Szeretnéd digitálisan is?

    A rendelésed nyomtatva készítjük és küldjük el neked, viszont ezt pluszban, digitális képként is van lehetőséged megkapni. A digitális verziót fel tudod használni újranyomtatásra vagy akár a közösségi oldalaidon is megoszthatod. Rendelésed átvételét követően e-mailben küldjük el a rendeléskor megadott e-mail címre.

    [AJÁNDÉK] Szeretnél ajándék csillagjegy jellemzést?

Fedezd fel a csillagképek varázsát

Ismerd meg csillagképeink előnyeit, és dobd fel az otthonod a csillagok varázsával egyedi, kiváló minőségű műalkotások formájában!

Egyedi design

Minden lavdings csillagképet digitálisan rajzoltunk meg, hogy 100%-ban egyedi legyen és biztosan ne jöjjön szembe veled máshol.

Kiváló minőség

Csillagképeinket is 180 grammos, matt, dupla bevonatos prémium papírra és a legjobb minőségben nyomtatjuk.

Digitális verzió

Amennyiben szeretnéd később újranyomtatni vagy akár megosztani a közösségi oldalaidon, digitálisan is kérheted rendelésed mellé.

Mindig tökéletes

Legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár “csak úgy”, a lavdings csillagképek kitűnő választás mindenkinek minden alkalomra.

Miért válaszd a lavdings csillagképeket?

Válaszd a Lavdings csillagképeket, és dobd fel otthonod egy egyedülálló, személyre szabott műalkotással! Minden csillagképünk gondosan, digitálisan készült, hogy tökéletesen tükrözze a csillagos égbolt szépségét. Legyen szó ajándékról vagy saját dekorációról, garantáltan lenyűgöző látványt nyújtanak és örömet okoznak. Rendeld meg most, és hozd le a csillagokat az életedbe!

Kétféle háttérrel és választható kerettel

Válaszd ki a számodra leginkább tetsző hátteret, hogy csillagképed igazán egyedi legyen! A Lavdings csillagképeket különböző színű keretekkel is kérheted, így otthonod stílusához tökéletesen illeszkedő dekorációt kapsz, amely minden szobában kiemelkedően mutat.

Gyakori kérdések

Lavdings csillagkép

A Lavdings csillagképeket 3-6 munkanap alatt kapod kézhez.

A csillagképeinket 30×45 cm-es méretben készítjük el.

Szállítás szempontjából az a legbiztosabb ha a keretet nem tesszük fel a képre, így ezt majd neked kell megtenned.
A jó hír, hogy a nyomtatott poszteren felül és alul üresen hagytuk a keret helyét, így pontosan tudod majd, hogy hova illik az, illetve a keret mágneses, így nagyon egyszerű a felhelyezése.

Szállítás és fizetés

Rendelésed kérheted házhozszállítással, illetve csomagpontra vagy csomagautomatába is.

A megrendelést követően a csomagok kiszállítását a DPD, valamint az MPL futárszolgálat végzi.

Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudsz fizetni, csomagautomatába szállítás esetén pedig csak bankkártyával tudsz fizetni.

A termékeink kiszállítása minden munkanap 9.00 és 17.00 óra között történik, hétvégi kiszállításra sajnos nincs lehetőség.
Amennyiben hétvégén szeretnéd átvenni a csomagot, javasoljuk, hogy kérd csomagautomatába, ahol át tudod venni akár hétvégén is.

Természetesen, ha már előre tudod, hogy a várható kiszállítás időpontjában nem tartózkodsz otthon vagy van egy konkrét dátum, amikorra szeretnéd, hogy kiszállíttassuk a megrendelésed, akkor ezt jelezd a rendelés leadásakor a megjegyzés mezőben.

Személyes átvételre egyelőre nincs lehetőség, de a későbbiekben elképzelhető, hogy kitalálunk valamit! :)

Igen, az utánvét kezelés díja 390 Ft, ami a rendelés végösszegéhez adódik hozzá.

Webáruházunkban jelenleg bankkártyával vagy utánvéttel tudsz fizetni. Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben “Csak online elérhető felületen” kérted a Lavdings oldalad, azt csak bankkártyával tudod kifizetni!

Webáruházunkban Visa, Mastercard, Maestro, American Express bankkártyával, Apple Payjel vagy Google Payjel tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetési folyamat biztonságát a Stripe (a legmagasabb szinten auditált PCI-1-es tanúsítvánnyal rendelkező pénzügyi szolgáltató) biztosítja. A fizetés során megadott bankkártya adatok közvetlenül a Stripe rendszerébe kerülnek, azokat a szolgáltató semmilyen formában nem látja, tárolja, vagy fér hozzájuk.

0
    0
    Kosár tartalma
    Még üres a kosaradVissza a webáruházba
      Szállítás kiszámítása
      Kupon alkalmazása